Alles wat u zoekt over dakbedekkingen

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Naar de groothandel in dakbedekking

Er zijn meerdere groothandels in Nederland te vinden die zich richten op de verkoop van dakbedekking.

Tussen de groothandels in dakbedekking zijn natuurlijk verschillen in bijvoorbeeld dienstverlening, materialen en de hoogte van de prijzen. Er is een opmerkelijk ander onderscheid en dat is dat een groothandel gebonden kan zijn aan de verkoop van een specifiek merk. Een groothandel kan daarin echter ook vrij zijn, en dus meer mogelijkheden bieden. Hier zullen in elk geval een aantal groothandels in Nederland onder de loep worden genomen, in die zin dat er een toelichting wordt gegeven op de dienstverlening en het verkoopaanbod van de betreffende groothandel in dakbedekking.

6 offertes van dakdekkers aanvragen. Dit scheelt 40%. Op deze site vraagt u de offertes gratis aan.

De groothandel Vihamij

De groothandel Vihamij is goed vertegenwoordigd in Nederland met meer dan 50 vestigingen die verspreid over het land te vinden zijn. Deze groothandel biedt een enorme diversiteit betreffende verschillende soorten, zoals bitumen- en kunststof dakbedekking.

Ook andere materialen zijn hier volop verkrijgbaar, waarbij gedacht kan worden aan:

  • isolatiemateriaal
  • bevestigingsmaterialen zoals kleefmiddelen
  • een ruime keuze aan shingles
  • dakrandprofielen
  • dakbestrating

Deze groothandel biedt de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. De bestelde producten kunnen door heel Nederland afgeleverd worden op het opgegeven adres.

Aanbod van groothandel Nebiprofa

Het bedrijf Nebiprofa is een producent van bitumineuze dakbedekking en het bedrijf biedt onder meer complete oplossingen voor het platte dak. Isolatie, dakbedekking of een groendaksysteem. Nebiprofa heeft de benodigde materialen in het aanbod. Ook bij deze groothandel maken bitumen- en kunststof materialen onderdeel uit van het aanbod en zijn natuurlijk de bevestigingsmiddelen ook verkrijgbaar. Ook aan het onderhoud is gedacht, want er zijn bij deze groothandel vloeibare producten voor dakonderhoud verkrijgbaar.

Assortiment van AABO Trading

Het bedrijf AABO Trading is een bedrijf dat ongebonden is en het heeft een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van dakbedekking. Producten die bij deze groothandel gekocht kunnen worden, zijn onder meer uiteenlopende soorten dakbedekking, isolatiematerialen, stalen dakpanelementen, dakbestrating en gereedschap voor dakdekkers. Deze groothandel heeft 8 vestigingen verspreid over het land, en dat maakt het mogelijk dat een bestelling snel kan worden geleverd en dit soms al binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling.

Reactie toevoegen

Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. (Voorlezen)
Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Waneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.

© 2013 Dakbedekkingen.info - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe